Vignette går i graven samt spelar CEM och WEM roll?

In Adobe AEM, Nyheter, Open Text Web Solutions, SDL Tridion Sites, Sitecore XP, Vignette by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Open Text i USA fortsätter att hänsynslöst döpa om alla sina förvärv och göra dem till delar av egna sviten Open Text Web Solutions. Nu är det Vignette, i Sverige mest känt för varit det system Aftonbladet.se rullade på de första åren, som döps om och integreras med resten av produkterna. Tidigare har välkända CMS/ECM-namn som RedDot CMS och Hummingbird "försvunnit". Kanske dags att radera både Vignette och RedDot kategorierna... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment