Viskan e-handel när klädmärket uppdaterar egna varumärkessajten

In E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hansen & Jacob har landat på senaste versionen av Viskan CMS i en vilja att att optimera egna kundresan. Uppgraderingen ska även innebära att ny funktionalitet och optimeringar av plattformen implementeras automatiskt. Målsättningen var att erbjuda kunderna en snyggare shoppingupplevelse, en ny design har tagits fram.

0 Mkr
omsätter kunden
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

“ – Med den nya sajten så får våra plagg det utrymme de förtjänar samtidigt som vi får bättre möjligheter att inspirera våra kunder när de letar efter nya favoritplagg genom exempelvis shop-the-look. Målsättningen var att hansenandjacob.com skulle kännas mer premium – det tycker jag vi har lyckats med.”

Säger Carl-Henrik Ljunge, försäljnings- och marknadschef på Hansen & Jacob.

“ – Det har varit ett intressant projekt som inneburit ett tätt samarbete vilket har resulterat i ett mer rättvisande uttryck av Hansen & Jacobs varumärke på e-handeln. Att vi samtidigt lyfter upp miljön till automatiska uppgraderingar vilket innebär att ny funktionalitet blir tillgänglig varje vecka.”

Säger Emil Malmborg, Project Manager på Viskan.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  BabyWorld går live på commercetools, Contentful, Apptus, inriver och Voyado