Vk.se byter till WordPress CMS, support genom WordPress VIP

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

I slutet av 2011 tror sig Västerbottens-Kuriren med VK.se bytt från sin uråldriga E-drum till en open source WordPress 3 CMS. Tidningen med Ingvar Näslund, chefredaktör och ansvarig utgivare, har letat nytt CMS ända sedan 2007 (!). Efter uppdateringen till 3:an ansåg Västerbottens-Kuriren att WordPress var ett fullgott alternativ. VK:s lista över WordPress-fördelar för en tidning? Lika bra som CMS alternativen Modernt, flexibelt, enkelt jobba med Support genom amerikanska WordPress VIP istället för ett svenskt bolag, VK tror det blir lika bra och till samma pris Använder ett stort antal färdiga plugins och moduler fritt ..vilket ger billigare och färre...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Emanuel Karlsten testade och hyllade WordPress på VK.se. Han jobbade tidigare i Polopoly på DN.se och skriver kolumner i DN.se’s EPiServer.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.