WordPress köper upp WooCommerce, världens mest populära e-handelslösning

In E-handel, Nyheter, Shopify, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

WooCommerce har blivit för stort och för bra för att WordPress skulle låta det utvecklas allena. Intressebolaget Automattic köper nu hela WooThemes, ägarna av vad som först var en simpel modul men nu utvecklats till omfattande produkten WooCommerce. Liksom andra CMS: EPiServer + 2012-förvärvet MediaChase Commerce, SAP + 2013-förvärvet hybris, Oracle + bl a 2010-förvärvet ATG, IBM + egna WebSphere Commerce och nu på sistone Sitecore + 2014-förvärvet CommerceServer/Microsoft Commerce tar nu WordPress genom förvärvet in sin egna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment