WordPress vanligaste plugins innehåller skadlig kod

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Det suger att vara störst. Några av WordPress mest älskade PHP-utvecklade plugins har utsatts för attack och skickar skadlig kod. Det handlar om AddThis, WPtouch och W3 Total Cache. Plugins som även används på officiella WordPress WordPress.com och på betaltjänsten WordPress VIP. Detta utan att de ansvariga utvecklarna, idag så pass stora att de driver företag som BraveNewCode, kände till det hela. Det handlar om exploits som gör att pluginen i senaste version samlar in och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. “It sounded like it was a cleverly concealed back door that had the
    potential to allow someone to execute code. I’ve been told that
    updating to 1.9.29 will remove the code fragment completely, so please
    make sure you do that.”

  2. Hackers och popularitet – Slutet för OPEN SOURCE CMS!

  3. Eh du grabben, nu är det väl så att WORDPRESS har haft ett jobbigt 2011, inte opensource cms i stort… Snacka om att dra alla över en kam.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.