CMIS CMS/content/repository standard officiellt släppt

In Nyheter, Oracle WebCenter Sites, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

CMIS har gått över och släppts som en officiell OASIS standard. Syftet med CMIS specifikationen är att erbjuda ett web service interface som: Har designats för att fungera över existerande repositories och möjliggöra för kunder att bygga och handhava applikationer över multipla repositories - ej låsa egen content Frigöra web services och content från content management repositories, möjliggöra för kunder att oberoende kunna hantera content Erbjuda gemensamma web services och Web 2.0 interface för att förenkla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment