Daymaker valde lemoon CMS

In lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Daymaker har i september gått live på lemoon CMS, får MKSE.com veta. Cufon och en del jQuery fick de även. Bolaget mäter kundupplevelser i butiker, per telefon och via internet och omsätter 21 Mkr årligen. Nej, ingen direkt toppreferens från citronmånen när vi nu hör från dem igen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Daymaker valde lemoon CMS | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Sajten är gjord av Furillo (www.furillo.se) lärde jag mig idag. Kan ju vara bra att veta om kuriosa. Jag tycker att det ser välgjort och trevligt ut även om det finns en del valideringsproblem. Troligen ett av de bättre Lemoonsläppen på senare tid.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.