De bästa konsulterna inom SEO har utsetts, med timpris i snitt

In CXM, Nyheter, Online Marketing, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

B2B-undersökningsbyrån Clutch har tagit fram ett nytt sätt att bedöma de ledande aktörerna inom SEO. De har tittat på världens ledande byråer och konsulter inom området. För att få fram resultat användes en metod snarlik den Episerver tillämpar för att hitta nya EMPVs, Episerver Most Valuable Professionals. Det är antalet blogginlägg, aktivitet i forum, författade böcker (!), talaruppdrag på event och publicerade krönikor bland byråernas anställda som ger svaret. Inte resultat i söksidor eller någon kombinerad Moz-rating. Det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: 3 smarta sätt att vässa din säljtratt (sales funnel) - Coquilles Web & Logo : Coquilles Web & Logo

Leave a Comment