Dunderdog bakom service design och lojalitetsprogram åt flera nya kunder

In CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Service designbyrån Dunderdog har berättat om en del kunder som kör vidare med lojalitetsprogram och olika kundvårdsprojekt på egna CX//CRM-plattformen. Det är bland annat Aftonbladet, Ica To Go, Telia Öppenfiber, Nabo, Himla, Naked Juicebar och Visby centrum som valt Dunderdog plattform för olika typer av projekt och test. På senare tid har Dunderdog även tagit fram en egen bostadsrättsmjukvara kallad Rävisor för att hjälpa föreningar hålla koll på egna bostadsrätten....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon