EPiServer/MOSS 2007 cases på Nordic Sea Hotel och i Bäverns gränd

In Nyheter, Optimizely/Episerver, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sogeti arrangerar en frukostseminarium roadshow kring kombinationen EPiServer CMS 5 och SharePoint MOSS 2007. Den 29:e april kommer gänget till Stockholm, där bolaget även har sitt nyöppnade Sogeti Sharepoint Competence Center. En demonstration över hur båda produkterna bäst samverkar för att skapa ett webbpubliceringssystem med funktion för bland annat dokumenthantering, samarbetsytor, sök och statistik utlovas. Samma seminarium arrangeras även i 14 andra städer, däribland i Sogeti EPiServer Competence centrets hemstad, på Bäverns gränd i Uppsala den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Intresset för de båda plattformarna är stort. Och de kompletterar varandra på ett fint sätt med olika styrkor. Vi förbereder just nu vår roadshow med genrep tillsammans med epi och microsoft under nästa vecka.

  2. Intresset för de båda plattformarna är stort. Och de kompletterar varandra på ett fint sätt med olika styrkor. Vi förbereder just nu vår roadshow med genrep tillsammans med epi och microsoft under nästa vecka.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.