EPiServer/MOSS 2007 cases på Nordic Sea Hotel och i Bäverns gränd

In Nyheter, Optimizely/Episerver, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sogeti arrangerar en frukostseminarium roadshow kring kombinationen EPiServer CMS 5 och SharePoint MOSS 2007. Den 29:e april kommer gänget till Stockholm, där bolaget även har sitt nyöppnade Sogeti Sharepoint Competence Center. En demonstration över hur båda produkterna bäst samverkar för att skapa ett webbpubliceringssystem med funktion för bland annat dokumenthantering, samarbetsytor, sök och statistik utlovas. Samma seminarium arrangeras även i 14 andra städer, däribland i Sogeti EPiServer Competence centrets hemstad, på Bäverns gränd i Uppsala den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Intresset för de båda plattformarna är stort. Och de kompletterar varandra på ett fint sätt med olika styrkor. Vi förbereder just nu vår roadshow med genrep tillsammans med epi och microsoft under nästa vecka.

  2. Intresset för de båda plattformarna är stort. Och de kompletterar varandra på ett fint sätt med olika styrkor. Vi förbereder just nu vår roadshow med genrep tillsammans med epi och microsoft under nästa vecka.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.