EPiServer/MOSS 2007 cases på Nordic Sea Hotel och i Bäverns gränd

In Nyheter, Optimizely/Episerver, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sogeti arrangerar en frukostseminarium roadshow kring kombinationen EPiServer CMS 5 och SharePoint MOSS 2007. Den 29:e april kommer gänget till Stockholm, där bolaget även har sitt nyöppnade Sogeti Sharepoint Competence Center.

En demonstration över hur båda produkterna bäst samverkar för att skapa ett webbpubliceringssystem med funktion för bland annat dokumenthantering, samarbetsytor, sök och statistik utlovas.

Samma seminarium arrangeras även i 14 andra städer, däribland i Sogeti EPiServer Competence centrets hemstad, på Bäverns gränd i Uppsala den 4 juni.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  HSB flyttar till Optimizely DXC-molnet efter ett decennium, ny partner

Kommentarer

  1. Intresset för de båda plattformarna är stort. Och de kompletterar varandra på ett fint sätt med olika styrkor. Vi förbereder just nu vår roadshow med genrep tillsammans med epi och microsoft under nästa vecka.

  2. Intresset för de båda plattformarna är stort. Och de kompletterar varandra på ett fint sätt med olika styrkor. Vi förbereder just nu vår roadshow med genrep tillsammans med epi och microsoft under nästa vecka.

Leave a Comment