Få uppgraderar, Drupal 6 webbar ska rädda Drupal 8

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Drupal 8 användarna ansluter inte i den takt Drupal och Acquia hade hoppats. Faktum är att antalet sajter som gick upp på version 8 minskade andra veckan i december (från 53 970 till 45 214). Samtidigt ökade antalet Drupal 7 webbar från 1 030 562 till 1 034 903 första veckan i december. Så de uppdagade farhågorna om ickeexisterande Drupal 8-kompetens och problematiken med en helt ny arkitektur och produkt kan lett till ångrade beslut och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.