Gartner utmanar Forrester med ny Digital Experience Platforms mätning, otippad toppkvartett

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vi har ju klagat att det knappt händer något inom Gartners "WCM Magic Quadrant", eller namnet "Magic Quadrant for Digital Experience Platforms (DXP)" som den numera verkar gå under. Men titta här vad som sker i januari 2018. Toppgrupperingen populeras enligt Gartner numera även av IBM och otippade open source java-klassikern Liferay. Den sistnämnda enbart med kunder som St1, Telia och några gallerior i Sverige. De ansluter nu till de mer vana toppresultatsinnehavarna Sitecore (bara tvåa efter helt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon