Helsingborgs stad om hur digitala skattepengar bäst spenderas

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, SiteVision, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Björn Westerlund, Head of digital development vid Helsingborgs stad, har bett MKSE.com om att få göra ett tillägg till den pågående debatten om Eslövs kommuns tekniska plattformsbeslut och nyttjande av olika kommunala webbudgetar. Eslöv kommuns kommunikationschef Marie Carlberg valde nyligen att handla upp WordPress och ett Municipio mallpaket, då hon inte ansåg att digitala skattepengar bör gå till licenskostnader och produkter som SiteVision eller Episerver. Det gynnade helt enkelt inte medborgarna. Sprintrs VD Daniel Hagenfeldt svarade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon