Kaching Retail utmanar Sitoo inom POS och mPOS, IKEA och Hästens nya kunder

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Helt ensamma inom POS och mPOS ska inte Sitoo få agera på den svenska marknaden. Startup "barter-finansiärerna" på Dyna.mo Ventures mobilutveckling med Mathias Plank i spetsen står bakom Kaching Retail som de senaste tolv månaderna växt snabbt. Deras POS-version, en Store app finns som både fast POS (iPad landscape läge) samt mobilt POS (iPhone och iPad portrait läge) och säljs in till allt fler svenska butiker. Först ut att testa 2017 var kunden Digital Inn i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon