OAS väljer Centra och Contentful headless för ny e-handel

In Nyheter, Centra, Contentful, E-handel, Headless / Decoupled CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

OAS — The Swedish Resort Brand har gått live med en ny headless Centra e-handel i kombination med en Contentful CMS på oascompany.com berättar Max Brennan. O, A och S är initialerna av grundaren Oliver Adam Sebastian och kläderna ska andas semester, utomlands och äventyr. Den nya e-handeln har även försetts med Cloudflare och Amazon CloudFront CDN stöd. OAS har även koncept-butiker i Stockholm som kopplas in och ska stödja säljet samt fungera i symbios med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon