Nya tecken pekar på Amazon Sverige via Eskilstuna redan i juli

In Amazon, E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Peter och vargen, Amazon och Sverige. Nu pekar fler nya tecken på att en etablering kan vara bara ett kvartal, några månader bort. Med äkta Amazon Prime, hela den lokala logistikkedjan i Sverige och kanske en lokal svensktalande Alexa eller Amazon Go. Detta då nya bevis i maj och april dykt upp i allt snabbare takt. "Bevisen", som även diskuterades i morgonens E-handelstrender, är följande: En svensk filial har officiellt registrerats. Eskilstuna har börjat förbereda ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon