Osolo köper upp Celebration Studios, blir bara Osolo. Erbjuder ”partnerkoncept”

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Dagens andra sammanslagning och affär är här. Det är Osolo Consultant Group AB och Celebration Studios Sthlm AB som går ihop för att bilda en helhetspartner för systemutveckling, e-handel och teknisk förvaltning inklusive strategi, koncept och design. Tyngdpunkten ligger i .NET, Litium (e-handel) Episerver (webbplatser och e-handel), samt Wordpress (webbplatser). Beslutet kommer efter en tids nära samarbete mellan Osolo och Celebration Studios Stockholm AB. Samgåendet sker genom att Osolo köper samtliga aktier i Celebration. Den gemensamma...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment