Ottoboni släpper Folkhögskola.nu på EPiServer

In Google Maps, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Markus Blomkvist på Ottoboni hälsar att de just lanserat Folkhögskola.nu, en samlingssida för alla 148 folkhögskolor i Sverige med info om kurser och kartor över var kurserna finns. En mycket trevligt designad, centrerad sak med stora dropdownmenyer (som rymmer login bl a) och ett specifikt kurs/folkhögskolesökfält. Det finns även kampanjytor och "Mest kommenterat" för Folkhögskolor och Kurser. Kommenteringen innehåller valen Dela, Spara, Skriv ut och Tipsa en vän. Åter igen ett genomarbetat och snyggt jobb av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment