Peregrine bakom Telia Sveriges Marketing Transformation projekt, ökad digital försäljning

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Förändringskonsulterna på nystartade, svenska Peregrine berättar att de fått genomföra ett pilotprojekt med målet att förnya Telias digitala marknadsengagemang och marknadsavdelning. Telia behövde arbeta mer agilt och tvärfunktionellt. Ett första Marketing Transformation projekt har nu genomförts. Flera funktioner inom organisationen kopplades samman i ett "semi-autonomt team" som jobbade med gemensamma mål - med möjlighet att bibehålla en hastighet i leverans och kommunikation. Tillsammans med utnyttjande av tech-lösningar för annonsproduktion, samarbete, och agila metoder så såg projektet en ökning...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon