Clas Ohlson väljer omnikanal och in-store satsande Klarna

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Clas Ohlson berättar att de fortsätter jobba med Klarna som primärt betalstöd och lösning för e-handeln. Nu även på de internationella marknaderna som den engelska. Redan på den första SAP Commerce Cloud (hybris) e-handeln av Publicis.Sapient 2012 valde man Klarna som PSP.

Klarna fokuserar lika mycket på omnikanalstöd i fysisk butik (Klarna In-store) som online idag. Ett mycket hett område där Sitoo och Viskan Instore röner stora framgångar.  Det är inte otänkbart att de nya delarna av erbjudandet är en anledning till det utökade samarbetet från Clas Ohlsons sida.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Avie Cheval väljer Brink Commerce, World-360, Storyblok och nShift

Luke Griffiths, GM Klarna UK (med en bakgrund inom eBay) säger att:

“ – Vi har spenderat mer än ett decennium att lära oss hur konsumenterna vill handla, vi vet vad som är viktigt för våra kunder. Vårt arbete med Clas Ohlson kommer att hjälpa till att effektivisera alla onlinebetalningar och få den brittiska tjänsten lika bra som på alla andra marknader.”

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.