Roswi släpper loss ny B2B e-handel på Litium, tidig användare av acceleratorer

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Senaste svenska B2B e-handelslanseringen? Den står Roswi för och den landande på en SaaS-baserad svensk litium molnplattform. Roswi lanserar i alla nordiska länder samtidigt och det ska vara en uppdaterad B2B e-handel med ny design, förbättrade funktioner, högre användarvänlighet och inspirerande innehåll. Roswi är inte nya till Litium SaaS. De köpte in samma ehandel med en Litium B2B Accelerator (ett bra stöd de var tidiga med) av Celebration Studios (numera Osolo) redan för sju år sedan....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon