Rule når 1600 kunder, så säljer bolaget svensk Marketing Automation

In Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska martechbolaget och DI Gasellen Rule har berättat om lite nya kundloggor från första tiden nu efter sommaren. Totalt ska antalet kunder idag ligga på ungefär 1600 stycken. En av de senare in bland dessa är svenska Proteinbolaget. Bonnier, Nobis, Pricerunner och Sandqvist är andra större loggor och kunder på 2023 års lista.

0 st
kunder har bolaget idag
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Instegsmodellen för Rule i höst är nya Rule Free som ska vara en gratis version av bolaget hela ”all-in-one plattform” med SMS, Marketing Automation och personaliserade utskick. Bolaget driver pckså en egen sak i att inte använda amerikanska konkurrenter för att lagra känslig data som svenska personuppgifter.

Rule har även ett nytt partnerskap med Vendre där de är huvudsaklig kommunikationspartner för Vendres ehandelskunder som lett till en hel del försäljning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Djerf Avenue släpper nytt, valde Centra, Yotpo, Rule och Storyblok