Sandvik köper in Episerver Commerce B2B av NetRelations

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Evry NetRelations fortsätter att proaktivt utveckla sitt större konto Sandvik. Efter projekt rörande externwebb, CMS, CMS-".com-plattor", PIM och domännamnsstrategier i mångmiljonklassen föll även valet på samma partner och förnyat förtroende när en B2B e-handel skulle tas fram 2018. Plattformen blir densamma, Episerver CMS DXC som utökas med Episerver Commerce i molnet. B2B-ehandeln är en av många som större svenska industriföretag köpt in av Episerver i år. Munters och DeLaval valde så sent som i höst samma plattform....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon