Sandvik köper in Episerver Commerce B2B av NetRelations

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt. Kod: ”VIP-MKSE”.
Evry NetRelations fortsätter att proaktivt utveckla sitt större konto Sandvik. Efter projekt rörande externwebb, CMS, CMS-”.com-plattor”, PIM och domännamnsstrategier i mångmiljonklassen föll även valet på samma partner och förnyat förtroende när en B2B e-handel skulle tas fram 2018.

Plattformen blir densamma, Episerver CMS DXC som utökas med Episerver Commerce i molnet. B2B-ehandeln är en av många som större svenska industriföretag köpt in av Episerver i år. Munters och DeLaval valde så sent som i höst samma plattform.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sandvik Coromant släpper ny ID och uppdaterad webbplats

Sandvik är en global industrikoncern inom verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.