Svenska storbolag kastar ut CMS, tillverkare för fascinerade av buzzwords istället för effektivt språkstöd

In AI, Machine Learning, Botar, Content Marketing, CXM, Nyheter, Språkstöd by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ägare av riktigt stora Enterprise CX och CMS-lösningar uppskattar sällan samma saker som lyfts fram produktföretagens marknadsavdelningar. De AI-, IoT- och headless-produktegenskaper som duggar tätt i foldrarna betyder föga när en större webbplatsinstallation dras med förseningar på flera kvartal. Förseningar som inte bara kostar interntidspengar, konsulttidspengar och tar kraft när ansvar ska diskuteras med leverantör. Mer fasta kostnader dyker även upp i form av de tre, fem fasta martech-licenser som inte används men påverkas av förseningarna....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon