Atlas Copco lanserar 145 nya webbplatser på 19 språk

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Daniel Yttergren, Global Web Manager Atlas Copco berättar för MKSE.com om hur de just blev klara med att rulla ut hela 145 nya webbplatser på Adobe Experience Management 6.1 Touch-UI lösningar. De 145 atlascopco.xx-sajterna återfinns på hela 19 språk. Allt styrt av Adobe AEM. Några justeringar återstår, men generellt ska det vara en företagskomplett roll-out. Domänstrategin är att behålla alla sajter på landsspecifika TLD:er, så .se och .fi och .us ser alla numera helt likadana ut....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment