Atlas Copco lanserar 145 nya webbplatser på 19 språk

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Daniel Yttergren, Global Web Manager Atlas Copco berättar för MKSE.com om hur de just blev klara med att rulla ut hela 145 nya webbplatser på Adobe Experience Management 6.1 Touch-UI lösningar.

st
sajter är släppta idag

De 145 atlascopco.xx-sajterna återfinns på hela 19 språk. Allt styrt av Adobe AEM. Några justeringar återstår, men generellt ska det vara en företagskomplett roll-out. Domänstrategin är att behålla alla sajter på landsspecifika TLD:er, så .se och .fi och .us ser alla numera helt likadana ut.

Den nya lanseringen har målgruppsindelning på splash, jobbar med större högpuplösta bakgrundbilder, puff-rutnät med informtiv text om varje område, konverterade textbaserade länkar i footer och med telefonnummer som återfinns i toppmeny.

Adobe Dynamic Tag Management finns installerat för att sköta loggning och cross-system hantering av insamlade kunskaper om kundupplevelse etc.

Så tacklar storföretagen Digital Transformation

Vill du också få stenkoll på området? Detta är en omfattande nyhetslista över allt som hänt inom banker och Digital Transformation. Missa inte vilka val era konkurrenter gör.

Vi har mer på samma ämne:  Adobe Summit 2022; CDP rumsrent samt Walmart- och Workfront-integrationer klara

Leave a Comment