Telia har installerat ServiceNow för att hantera kundärenden och förbättra Performance Analytics

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Telias ServiceNow produktägare Gunnel Isakson och Enterprise Arkitekt Rickard Lundmark berättar i några nya presentationer om hur teleoperatören har gått från ett gigantiskt "legacy" med äldre system till att i faser föra in ServiceNow övergripande systemstöd. Nu jobbar teleoperatören med olika typer av Performance Analytics för att hitta KPI:er så de kan mäta sig själva efter och försöka förbättra sig inom olika områden. ServiceNow ska inititalt främst användas inom Telias Customer Service Management sektioner. Enterprise Arkitekt Rickard...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon