Tieto bakom drönarbaserat Digital Twin projekt tillsammans med Metsä Group

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tieto har under året rullat ut ett större Digital Twin- och drönare-projekt tillsammans med Metsä Group. Syftet är att digitalisera skogsskötseln med hjälp av ny teknik. Med flera drönare, som fått flygtid under 2018, upptäcks numera skador orsakade av t ex barkborrar i träden i ett tidigt skede. Så att problemen kan åtgärdas innan skadorna hunnit bli allt för omfattande. Tieto har även hjälpt kunder att se till så att drönarna fotar och dokumenterar olika typer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon