Avhoppare från Transformator Design startar nytt med H&H Group

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En trio från Transformator Design väljer kort efter Acando-uppköpet att istället lämna och starta nya byrån Savvy tillsammans med H&H Group.

De tre medgrundarna är Anna Grieves (vd), Susanne Lundmark och Rich Nadworny. De har alla lång erfarenhet av att jobba med kund- och medarbetardriven affärs- och organisationsutveckling för företag och organisationer som SEB, Arbetsförmedlingen, Apoteket, Migrationsverket, Systembolaget, UR och Trygg Hansa.

Savvys erbjudande fokuserar på att i partnerskap med kunderna stärka organisationers handlingskraft i dagens snabba och omvälvande digitala och globala utveckling. Savvy kommer främst att leverera inom områdena service design, innovation och kulturdesign.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dunderdog bakom service design och lojalitetsprogram åt flera nya kunder

”Vi är väldigt glada över att Anna, Susanne och Rich väljer att starta Savvy tillsammans med oss. I H&H Group får Savvy möjlighet att utvecklas med stor frihet med möjlighet att utveckla en egen stark kultur och strategi som ger bolaget de bästa möjligheterna. Gruppen erbjuder resurser och inspiration samtidigt som möjligheterna till samverkan med systerbyråerna katalyserar utvecklingen”

Säger Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group.

Intresserade av svenska Voice projekt?

MKSE.com har hela listan över pågående tjänster, satsningar och projekt. Klicka här.