Salesforce köper upp ytterligare ett AI marketing intelligence bolag

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce köpte under tisdagsnatten upp Datorama, ett företag som kallas ledande inom cloud-baserad, AI-stödd marketing intelligence och analys för företag, byråer och publisister. Datoramas kundlista inkluderar Pepsi Co., Ticketmaster, Trivago, Unilever, Pernod Ricard och Foursquare. De ska använda produkten för sina marknadskampanjer, automatisera rapportering och jobba mer datadrivet....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon