Twist & Tango bygger ny B2B och B2C e-handelslösning

In Norce / Jetshop / Storm Commerce, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Twist & Tango ska under april gjort ett omtag på egna e-handeln tillsammans med leverantören Jetshop. Som de haft ett samarbete tillsammans med sedan 2018. Den nya digitala satsningen ska inneburit både en förändrad varumärkesidentitet, en ny typ av mer inspirerande kommunikation kring miljöfrågor och en strategi för att förstärka och brygga egna butikerna och de digitala kanalerna. Luftig layout, stora bilder, tydligare content och förutsättningar för en enkel och smidig köpresa var ledorden. Designen togs fram av R3 reklambyrå.

” – När utvecklingen går framåt och nya funktioner lanseras, kan vi på Twist & Tango tack vare Jetshop snabbt hoppa på tåget.”

Säger Elin Mandorf, e-commerce Store Manager på Twist & Tango. I samband med att B2C-handeln utformades, la man även grund för en helt ny B2B-kanal som nu har integrerats med Klarna och PostNord.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Lazy loading på MQ.se bra för miljön

Jetshop berättar även att de under Corona tiderna sjösatt ett helt nytt supporterade initiativ kallat ”Support your locals”. En del av det icke vinstdrivande projektet Håll Göteborg igång, som är en typ av torghandel på nätet. Torghandeln har nu i slutet av april fått en ny Jetshop e-handel med Collectors checkoutlösning och Jetshop berättar de byggt ehandelslösningen, administrering av shopen, utbildning, frontend och drift av butiken tillsammans med Knowit Experience på kort tid.