Vanligast att högsta ledningen beslutar om Martech och teknik för kundupplevelse-hantering

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I amerikanska DCGs kommande rapport om Digital Experience Platforms uppdagas en mängd intressanta, faktiskt banbrytande påståenden. Det vi trott om hur digitala upplevelser och kundupplevelse i stort ska hanteras stämmer inte helt och hållet. Det finns flera nya fakta som uppdagas då analytikerna frågat ut 300 från ledningen inom affärs- och IT-aktörer i USA och Europa (samt djupintervjuer med 22 individer). DCG har för vana att fokusera på branschspecifika plattformar och har en gedigen grundkunskap i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon