Världsledande konsulter och leverantörer inom Metaverse 2023

In CXM, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vad heter det när de bästa konsulterna och leverantörerna inom Metaverse ska utses? Kvadrant? Våg? Nej, det heter horisont, eller Horizon så klart. Lite makt har ännu Zuckerberg och Meta i generella namngivningen. HFS Metaverse services providers 2023 har just släppts och där hittar vi Accenture, EY, IBM, Infosys, KPMG, PublicisSapient, Tech Mahindra och Wipro som ledare. Rena rama ”big four” kryddad med offshore-jättarna.

0 st
leverantörer finns listade
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

De anses som ledare baserat på kunskap och förmåga till leverans inom tänkande, strategi, transformation, och teknik. Det är även de större aktörerna här som kan se synergier och har rätt typ av storlek.

På andra nivån (som är mer leverantörer av ”experience” för större kunder) återfinns Capgemini, Coforge, Cognizant, Hexaware, PwC, Rrd och TCS. Därfeter kommer Fundever, LTI Mindtree och UST.

Det är lite lustigt att Horizon för leverantörer inom t ex ServiceNow och ”Digital Marketing and Sales Service Providers, 2023” ser nästan identiska ut. Det är få tår det stampas på när alla ska, eller kan tänka sig betala för att finnas med. En problematik som även Forrester och Gartner har.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apoteket.se byter ut allt, nya leverantörer och plattformar