Rains adderar Voyado CDP och lojalitetsprogram till Shopify och Klaviyo

In E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Rains som gör vattentäta ytterkläder och väskor med skandinavisk design är senaste kunden till Voyado CX/CDP/lojalitetsprogram och CRM.

0 år
gammalt är varumärket
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Med tillväxten av vår D2C-verksamhet och fortsatta butiksexpansion ser vi en enorm möjlighet i att effektivisera och förena vår kunddata för att leverera upplevelser trogna Rains varumärke. Vi utmanades av våra befintliga lösningar för att effektivt genomföra vår omni-strategi, och är entusiastiska över samarbetet med Voyado – inte bara för att bygga kundupplevelser i världsklass, utan också för att det gör att vi snabbt kan skapa värde och förbli agila”

Säger Kasper K. Nielsen, Head of ecommerce på Rains. Rains säljer till över 30 länder och har satsat mycket på egna D2C på senare tid. Rains.com är annars en Shopify e-handelsanvändare med Klaviyo Marketing automation, Sitoo point of sale solution och en Cloudflare CDN.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Icebug.se optimerar på Centra headless och Shopify, fokus på SEO