Varnar nya versionen av Chrome för er oskyddade webbplats?

In Check out/Kassasystem, Nyheter, SEO, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Har ni slagit på HTTPS:// på webbplatsen ännu? Det kan vara en riktigt god idé att göra det inom kort. Inte bara på grund av säkerhets- och förtroendefaktorerna, men då senaste och kommande versioner av världens ledande webbläsare Chrome i version 56 nu i februari kommer varna i adressraden ("(i) Not Secure") för er webbplats. Om ni inte har ett SSL-certifikat installerat.Det gäller alla webbplatser som har formulär på start- och undersidor som ett för inloggning,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment