Wilhelm Sporrong produktifierar Webhallens gamification-motor

In API, Check out/Kassasystem, Contentstack, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De komponenter en modern e-handel består av styckas allt mer upp och kvar finns en best-of-breed setup med mängder av API:er i samverkan. Det ser vi på t ex Commercetools headless-framgångar samt på alla tredjepartstillverkare som vinner mark inom svenska e-handelsaffärer. Idag berättar Webhallens tidigare VD Wilhelm Sporrong att han har tagit med sig finanschef, utvecklingschef, respektive designchef från Webhallen för att starta ett svenskat gamificationbolag i Gamifiera. De är övertygade om att det är rätt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon