Evidensia och Vetapotek väljer Episerver Commerce för ny e-handel

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Oskar Remøy tipsar MKSE.com om det senaste från webbyrån Limetta. De har vunnit Episerver Commerce uppdraget att ta fram nya Vetapotek, en e-handel med djuren i fokus som just lanserades. Detta för kunden Evidensia som startat ett samarbete med syftet att utveckla Evidensias digitala erbjudande tillsammans med Limetta. Vetapotek.se specialiserar sig på djurfoder och kvalitetsprodukter för djur. Med lanseringen av Vetapotek.se hoppas Evidensia kunna hjälpa ännu fler djur och deras ägare med råd och stöd kring...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon