Sitecore XM kunderna Stora Enso och SSAB är bäst i Europa

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sitecore Sveriges Thommy Sundström hör av sig och berättar att i Comprends stora Europeiska Webranking 2019-2020 som släpptes i slutet av veckan kammar två Sitecore Experience Manager (XM) webbar hem högsta potten och går in på en första och andra plats.

Det är de svenska storkunderna Stora Enso och SSAB som kommer 1:a och 2:a i Comprends ranking av Web i området Basic resources industry. I helhet Sverige kommer kunderna 5:a och 6:e efter webbarna:

  1. Swedish Match – Betyg 83.4 (på en Episerver av Iveo)
  2. Skanska – Betyg 82.1 (på en Episerver med Salesforce-stöd av Visma)
  3. Cloetta – Betyg 77.4 (på en WordPress)
  4. Essity – Betyg 75.7 (på en Episerver, SCA ska valt jobba med NoA Making Waves på sistone efter samarbetet med Bold. Har jobbat med Creuna och Sogeti genom åren)
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Höstens noteringssuccé goda nyheter för EQT och Sitecore, kund och partners visade upp sig i Köpenhamn

När de 110 största börsbolagen i landet setts över inom hur de bl a jobbar med IR/pressmeddelanden, jobbsökarstöd och informationsdelgivning.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss