Sitecore XM kunderna Stora Enso och SSAB är bäst i Europa

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sitecore Sveriges Thommy Sundström hör av sig och berättar att i Comprends stora Europeiska Webranking 2019-2020 som släpptes i slutet av veckan kammar två Sitecore Experience Manager (XM) webbar hem högsta potten och går in på en första och andra plats. Det är de svenska storkunderna Stora Enso och SSAB som kommer 1:a och 2:a i Comprends ranking av Web i området Basic resources industry. I helhet Sverige kommer kunderna 5:a och 6:e efter webbarna: Swedish...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon