WordPress Jetpack modulpack släppt för WordPress.org

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

WordPress.org användare kommer med ett Automattic initiativ kallat Jetpack (under GPL) få en binge med WordPress.com moduler (Hovercards, Stats, After the Deadlines, Twitter widget, shortcodes, shortlinks, easy Facebook/Twitter/Wordpress sharing buttons och Latex.) samlade i en pack. Och därmed närmar sig de två driftade och odriftade versionerna varandra ytterligare. Jetpack kommer finnas med i bl a Bluehost, Dreamhost, Go Daddy, Hostgator, Media Temple och Network Solutions cloud eller few-click installationer (typ cPanel eller fantastico) av WordPress.org....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Automattic ska enligt vad jag förstår klara sig bra och har visat svarta siffror sedan ett bra tag tillbaka. Med +300M unika besökare i månaden på wordpress.com är det svårt att misslyckas :-)

Leave a Comment