WordPress Jetpack modulpack släppt för WordPress.org

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

WordPress.org användare kommer med ett Automattic initiativ kallat Jetpack (under GPL) få en binge med WordPress.com moduler (Hovercards, Stats, After the Deadlines, Twitter widget, shortcodes, shortlinks, easy Facebook/Twitter/Wordpress sharing buttons och Latex.) samlade i en pack. Och därmed närmar sig de två driftade och odriftade versionerna varandra ytterligare. Jetpack kommer finnas med i bl a Bluehost, Dreamhost, Go Daddy, Hostgator, Media Temple och Network Solutions cloud eller few-click installationer (typ cPanel eller fantastico) av WordPress.org....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Automattic ska enligt vad jag förstår klara sig bra och har visat svarta siffror sedan ett bra tag tillbaka. Med +300M unika besökare i månaden på wordpress.com är det svårt att misslyckas :-)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.