24 Hour Fitness med 4m medlemmar stöps om till digital tjänst utanför gymmets fyra väggar

In Adobe AEM, CXM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kan ett gym bli ett varumärke som kunderna även tänker på och tar del av utanför gymmets fyra väggar? Amerikanska 24 Hour Fitness och deras CMO Tom Lapcevic tror det. Från ett större arbete utfört under 2018 tillsammans med Microsoft och Adobe Experience Cloud berättar 24 Hour Fitness hur de tagit fram och lanserat nya typer av appar och digitala tjänster för sina över fyra miljoner medlemmar och 400 gym runt om i landet. Allt sker...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon