6 av 10 börsbolag är EPiServerkunder

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Det här var tillräckligt bra för att utgöra en egen artikel. Som svar på senaste veckans debatt om CMS svenska marknadsandelar bjuder Daniel Maurer, försäljningschef på EPiServer, MKSE.com:s läsare på tre egna nyckeltal angående EPiServer CMS version 3 - 5 och marknadsandelar: EPiServerkunder på Stockholmsbörsens Large och Mid Cap listor är 59 % EPiServerkunder från Ekonomistyrningsverkets lista över de 116 största myndigheterna är 64 % EPiServerkunder inom Sveriges landsting är 81 % Uppgifterna berör EPiServerkunder generellt....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.