Norstedts nya EPiServer av Sublime stödjer 163 share-tjänster, vem ska använda detta?

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Mervärde, Enkelhet och Öppenhet är nyckelord när Sublime gör ett bättre designjobb än senast och släpper Norstedts nya webbplatser. Klas Fjärstedt är webbansvarig och projektledare. Hans team har siktat in sig på att ge besökarna filmklipp (i lightbox med content av/hos Q-brick), bilder och recensioner. Navigeringen, sökmotorn och beställningsfunktioner ska utvecklats för att vara så smidiga och enkla som möjligt. Men det projektteamet själva anser vara "innovativt" är hur sajten med share (tjänst med alla världens... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Roligt att du kommenterar våra nya webbplatser som vi är mycket stolta över! Sublime har gjort ett kanonjobb med applikationen men äran för designen ska http://www.deasign.se/ ha.

  Jag håller med om att 139-share alternativ kan kännas lite overkill. Det troliga beteendet är nog att om besökaren vill tipsa om något plockar man upp URL:en och skickar den vidare eller lägger upp i den i sitt sociala nätverk. Men vi lämnar valet till användarna.

  Tanken med ”Blogga om-knappen” som genererar HTML är att göra det enkelt för de som vill blogga om våra böcker att få med sig omslaget. Nästa alla som bloggar om böcker, och det är många, lägger även upp omslaget. Genom att ta vår kod skapas också en länk tillbaka källan för bilden– inte helt oviktigt. Men även här gör förstås användaren som den själv vill. Pricken över i är annars att om bloggarna länkar till oss länkar vi tillbaka genom Twingly. Innovativt eller inte – det är inte många i bokbranschen som öppnar upp och gör det enkelt att sprida innehållet som vi gör. Med så mycket mervärde som vi lägger upp i filmer, smakprov, recensioner, kalendarium, bilder (snart), provlyssna (snart) med mera tror jag på att göra det enkelt – både för besökarna och de mer aktiva bloggarna.

  Andra intressanta kopplingar är tex Newsdesk Synk som vi använder i pressrummen. Pressmeddelandet läggs upp på Newsdesk och parallellpubliceras hos oss. Hur smidigt som helst. http://www.norstedts.se/pressrum/

  Sökmotorn är inte vilken som helst. Där kör vi SiteSeeker från http://www.euroling.se/
  Intressanta uppdateringar framöver är bland annat en ljudspelare från Qbrick för att provlyssna på våra ljudböcker, bildspelsmodul för att visa bilder och ännu bättre presentation och sortering av böckerna i menyerna.

  Fortsätt gärna komma med input!

  /Klas Fjärstedt, webbansvarig Norstedts

Leave a Comment