Alla versioner av Adobe Magento 2 måste säkras upp

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hundratusentals e-handlare, varav många i sverige, är drabbade när ett av årets större säkerhetshål och ”breaches” uppdagades under gårdagen. Säkerhetshålet ska gälla i princip alla versioner av Adobe Magento 2 och den äldre 1. Mer specifikt allt som släppts innan version: Magento Commerce 1.14.4.1 Magento Open Source 1.9.4.1 Magento 2.1.17 Magento 2.2.8 Magento 2.3.1 Det ska dessutom handla om ett hål relativt lätt för vem som helst att utnyttja för att nå användardata med mera. En...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon