American Orthodontics handlar upp svensk e-handel på Optimizely Commerce Cloud

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den globala tillverkaren inom material för tandvård och tandställningar, American Orthodontics, ska handlat upp svenska Optimizely Commerce och Avensia då de ville ta fram en ny, digitaliserad e-handelslösning .

Avensia fick uppdraget att digitalisera och effektivisera en komplex orderprocess. Nu finns en ny AO-Direct-butik online som ska göra det möjligt för kunder att enklare beställa direkt samtidigt som den ska ge kundservice och säljare ett mer smidigt verktyg för att stödja kunden under hela köpresan.

0 st
länder finns AO i
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Avensia förstod snabbt vad vi ville uppnå och kunde ge råd om uppdaterade affärsprocesser som överensstämde med våra mål att skapa en förbättrad kundupplevelse genom att göra komplexa produktordrar, öka intern effektivitet och automatisering samtidigt som vi driver intäkter, hanterar kostnader och följer efterlevnadskraven.”

Säger Peter Drozda, affärsverksamhetschef, på American Orthodontics. Lösningen är en Avensia Storefront 365 for Dynamics med Optimizely Commerce Cloud samt custom-lösningar för B2B funktioer, samt nya integrationer till befintligt ERP.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Contentful behåller mångmiljardvärdering med aktivt utvecklarcommunity