Integrationsbolaget utökar ”Return on intelligence” AI-erbjudande, kopplar upp NVIDIA AI-superdatorer

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ServiceNow har i augusti redan hunnit utöka sitt egna AI-erbjudande. Nu finns även ”case summarization” och ”text-to-code”. De nya AI funktionerna ska bidra inom genAI, generativ AI, för att snabbt sammanfatta och organisera information från bland annat IT, HR och kundtjänst som drivits in. Detta sparar ska enligt ServiceNow kunna skapa tid, ökar produktiviteten och möjliggör smidigare lösningar för kund och anställd.

0%
visade bolaget upp senaste kvartalet y2y
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Text-to-code är den vanliga kopplingen för utvecklare så de slipper skriva samma kod om och om igen för rutinmässiga kommandon, utan kan istället ge en enklare beskrivning av den kod de önskar återskapa.

Tillsammans med NVIDIA och Accenture släpps även AI Lighthouse – utformat för att accelerera utvecklingen och införandet av generativa AI-funktioner för företag. Initiativet tillåter kunder att samarbeta som en designpartner för att möta deras unika affärsbehov. AI Lighthouse förenar alltså ServiceNow-plattformen och dess motor för företagsautomation, NVIDIAs AI-superdatorer och programvara och Accentures AI-transformationstjänster. Det nya erbjudandet kommer att låta kunderna samarbeta på ett enkelt sätt ”beställa”, egna, generativa AI-modeller och applikationer för egna verksamheten.

” – Detta är ett transformerande ögonblick för företag att revolutionera hur arbete utförs. I samarbete med våra visionära partners bildar ServiceNow, NVIDIA och Accenture den marknadsledande planen för AI-första företagsinnovation. Vi förväntar oss att AI Lighthouse-kundprogrammet ska inspirera till banbrytande idéer med massiv ROI: ”return on intelligence.”

Säger ServiceNows ordförande och vd Bill McDermott.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  McKinsey börjar sälja Salesforce och LLM samt genAI i "BYOL-format"