Arctic Paper köper in ny B2B e-handel på Optimizely Commerce

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Arctic Paper har släppt sin nya B2B kundportal på en upphandlad Optimizely Commerce e-handel. Arctic Paper erbjuder pappersprodukter och tjänster i premiumsegmentet. Arctic Paper har tillverkning och försäljningsenheter i flera europeiska länder.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
Arctic Paper ville få till att tillägg till egna innesäljfunktionen samt erbjuda kunderna en möjlighet att lägga order digitalt och använda en självservicefunktion för att hämta information. Pappersbruken inom Arctic Papers var tidigare fristående, och nu fortsätter samordningen av de digitala kontaktytorna. Lösningen har integrerats mot Arctic Papers bakomliggande systemmiljö.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Canon investerar i Optimizely, Tealium och Salesforce, undviker överlappning

Partner i projektet var Tietoevry. Även arcticpaper.com är givetvis en Optimizely Content Management användare.