Astra Tech väljer Sitecore CMS för 12 sajter

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Sitecore berättar att deras kund Astra Tech i Mölndal (ett Astra Zeneca dotterbolag) valt en ny 12-språkslösning på SiteCore 6-plattformen. Som flera gånger tidigare ska Omega Point i Göteborg implementera och för översättningarna ska klassiska CMS-översättningsbjässen Lionbridge hjälpa till. Idag finns en rätt plain, blåvit sak med Verdana typsnitt och breda menyer. En banner i topp. Några länkar kastar ut besökaren i nya fönster (till .com-sajten) utan förvarning. Inga friendly-URL:s. Blir en mumsbit att ersätta....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej Martin,
    jag såg ditt inlägg om vår nya kund Astra Tech och att du uppfattat det som att deras nya sajt redan är lanserad. Så är dock inte fallet, den nya sajten ska lanseras under våren och jag återkommer gärna och berättar mer när den nya Astra Tech sajten är live. Bifogar ett utdrag ur pressmeddelandet också där jag tycker det framgick.

    Tillsammans med partnerföretaget Omegapoint, ”kommer Sitecores CMS att ersätta Astra Techs egenutvecklade CMS”. ”Det är oerhört roligt att vi har fått detta förtroende tillsammans med Sitecore. Genom vår erfarenhet och kompetens har vi tillsammans med Astra Tech och Sitecore skapat en lösning, ”som när den är implementerad, kommer att ge ett mycket effektivt stöd för verksamheten”, säger Mikael Örtelind, VD, Omegapoint Göteborg.

    Mvh
    Camilla Eklund, Marknadsansvarig Sitecore Sverige

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.