Astra Tech väljer Sitecore CMS för 12 sajter

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Sitecore berättar att deras kund Astra Tech i Mölndal (ett Astra Zeneca dotterbolag) valt en ny 12-språkslösning på SiteCore 6-plattformen. Som flera gånger tidigare ska Omega Point i Göteborg implementera och för översättningarna ska klassiska CMS-översättningsbjässen Lionbridge hjälpa till. Idag finns en rätt plain, blåvit sak med Verdana typsnitt och breda menyer. En banner i topp. Några länkar kastar ut besökaren i nya fönster (till .com-sajten) utan förvarning. Inga friendly-URL:s. Blir en mumsbit att ersätta....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej Martin,
    jag såg ditt inlägg om vår nya kund Astra Tech och att du uppfattat det som att deras nya sajt redan är lanserad. Så är dock inte fallet, den nya sajten ska lanseras under våren och jag återkommer gärna och berättar mer när den nya Astra Tech sajten är live. Bifogar ett utdrag ur pressmeddelandet också där jag tycker det framgick.

    Tillsammans med partnerföretaget Omegapoint, ”kommer Sitecores CMS att ersätta Astra Techs egenutvecklade CMS”. ”Det är oerhört roligt att vi har fått detta förtroende tillsammans med Sitecore. Genom vår erfarenhet och kompetens har vi tillsammans med Astra Tech och Sitecore skapat en lösning, ”som när den är implementerad, kommer att ge ett mycket effektivt stöd för verksamheten”, säger Mikael Örtelind, VD, Omegapoint Göteborg.

    Mvh
    Camilla Eklund, Marknadsansvarig Sitecore Sverige

Leave a Comment