Att tänka på vid en konsultintervju

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Kunden har valt CMS och nu ska projektdeltagarna sållas ut. Blandade projektgrupper med deltagare från olika IT-konsulter blir allt vanligare. I längre projekt tar sig ofta kunden tid att intervjua projektdeltagarna en och en. Vad ska du tänka på vid en konsultintervju? Konsultintervjuer skiljer sig avsevärt från en anställningsintervju. . Du besitter redan inför mötet nischad samt efterfrågad kompetens . Du är en av ett fåtal påtänkta . Du har inställt dig till ett för dig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.