”Bli smart beställare av EPiServer” för 12 500:-

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

För 12 500:- erbjuder Camilla Hallström och Maria Sognefors på Webbutbildning EPiServer-kunder att lära sig "Bli smarta beställare av EPiServer". Agendan innehåller: Effekter och mål som webbplatsen ska uppfylla Mätbara delmål Målgrupp för webbplatsen Interna organisationen Informationsstruktur Design Tillgänglighet Förståelse om EPiServers produkter och vad som ingår Integration med andra system Drift Kravspecifikation Val av leverantör Utvecklingsprocesser Agil utvecklingsmetodik Det redaktionella arbetet Följa upp och mäta Förvaltning och vidareutveckling Eller så kan ni kunder göra som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment