Byggmax släpper nytt tillsammans med Avensia

In E-handel, Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Byggmax har lanserat en ny digital lösning i "Byggplaneraren”. Ett verktyg som låter besökare designa sitt egen rum helt själva. Förutom att de kan se hur ett rum kommer se ut får man även svar på hur mycket material som behövs, vilka tillbehör som behövs och hur mycket, samt hantverkarkostnad. Allt inkluderat i ett prisförslag. Bakom lösningen ligger en av Byggmax e-handelsleverantörer, Avensia tillsammans med NetRelations som står för koncept, UX, design samt gränssnittsprogrammering. E-handelsbolaget Avensia berättar de har varit leverantör till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment