Byggmax släpper nytt tillsammans med Avensia

In E-handel, Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Byggmax har lanserat en ny digital lösning i ”Byggplaneraren”. Ett verktyg som låter besökare designa sitt egen rum helt själva. Förutom att de kan se hur ett rum kommer se ut får man även svar på hur mycket material som behövs, vilka tillbehör som behövs och hur mycket, samt hantverkarkostnad. Allt inkluderat i ett prisförslag.

Bakom lösningen ligger en av Byggmax e-handelsleverantörer, Avensia tillsammans med NetRelations som står för koncept, UX, design samt gränssnittsprogrammering. E-handelsbolaget Avensia berättar de har varit leverantör till Byggmax sedan 2013.

0st
butiker har Byggmax

” – Detta är ett praktexempel på innovation där den är som bäst. Det är ett riktigt kul uppdrag vi fått genomföra hos Byggmax. Vi är glada för att kunna skapa nytänkande lösningar på problem som människor stöter på i sin vardag. Byggmax ska ha en eloge för att de är ett av Sveriges mest innovativa företag och en fantastisk kund att arbeta med”.

Säger Jörgen Bertilsson, VP Global Sales på Avensia.

Byggmax är en tidigare större EPiServer kund som på sistone ska ha gått över till Umbraco med stora delar av custom kod samt Avensia Commerce plattformen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Digitalist vinner uppdrag för apputvecklaren

Kommentarer

Leave a Comment