Cambobo Android – Sälj studielitteratur genom kamerascanning

In Android, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Nylanserade Cambobo.com av Andreas & Georges (själva på WordPress) har släppt en egen Android app för att stödja sin studieböcker-säljtjänst. Android och studielitteratur, det passar bättre ihop på något sätt, va? Genom fritextsökning eller skanna bokens ISBN med din kamera går det att hitta annonser för begagnad kurslitteratur och böcker i närheten via din aktuella position. Själva sajten? Den är byggt på java och med ramverksstöd från t ex Spring MVC, Velocity, Jetty, Hibernate, Postgresql, jQuery...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: MKSE.se – Cambobo Android Sälj studielitteratur genom kamerascanning at Andreas & Georges

Leave a Comment